SPECTACULAR


Assalamualaikum.
Spectacular. Apa tu? Emm. Lebih kurang macam training untuk orang2 HERBALIFE. Yang baru nak start. Yang dah lama start pun join. Event ni serious boleh bangkitkan semangat kita balik. Student macam aku. Mesti nak guna duit kan. So, why not cari sendiri duit. Kerja tak susah. Just talk to people.  *i'm talking to myself actually*. Jom kita sihat sama-sama.





























Let's change 360 degree. Focus. Buil it better :)
Berminat nak join? just pm me at FB. Thanksssssss.




SAHABAT



Sahabat-Najwalatif

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh
Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku
Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku
Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu
Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku
Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku


Kepada semua sahabat saya, terima kasih kerana sudi berkawan dengan saya.
Kalau saya jatuh. Boleh kan awak bangunkan saya?


Hello Mr. I ;)


Assalamualaikum..
Alhamdulillah. Masih bernafas lagi.
Kelmarin genap 4 tahun 10 bulan aku kenal Mr.A .. hihii
And.. Happy monthsary awak. Semoga hubungan ni kekal sampai bila bila.
In Shaa Allah kalau ada jodoh lagi 4
 tahun lagi mungkin.

Berangan betul. Andddddd. Thanks for the Mr. I.
Dah lama jatuh cinta. Baru berkesempatan nak dapat.
Dan sangatlah lambat. Orang lain dah ada pun.
Tapi tak kisah. Asalkan aku suka.. booo. haha

So, here my Mr. I.























I meet them :)


Assalamualaikum.

Dah habis final exam. Dah renovate blog. So, nak story something.
Apa yang aku jumpa pada tahun 2012 *ayat skema*

HERBALIFE
Produk ni dah menarik minat aku. Maybe ada jugak yang taktau.
Herbalife tu apa? Herba apa tu?
Yang dah tau Alhamdulillah. Dah consume belum? kihkihkih
Herbalife ni makanan nutrisi. Sungguh luar biasa kalau consume herbalife.
Tak percaya? Try lah sendiri. ha ha ha
Herbalife bukan untuk kurus saja tau. Tapi aku consume herbalife ni sebab berat 
badan yang tak ideal dan lemak yang sangat banyak.
Ehh. bukan orang gemuk je ada lemak berlebihan.
Gemuk ke kurus ke, kita tak tahu dalaman kita macam mana kan.
Kalau macam aku yang jarang bersenam ni. Tak kisah pun.
Boleh la turun even tak control makan langsung. Aku makan je apa yang aku nak.
Cuma aku gantikan breakfast aku dengan F1 shake.
Kalau makan banyak mana pun dah tak risau.
Teamix ada boleh burn kalori. So, berat akan maintain ja.
Alhamdulillah. Bukan berat je turun. Resdung aku makin okay.
Bukannya okay terus. Semakin okay. Kalau tak tiap2 pagi aku akan bersin.
Now, dah jarang sangat bersin2. Kalau bersin pun sat ja.
Tak berlanjutan. Amazing right? So, sapa2 pun boleh consume.
Nak naikkan berat badan pun. Nak lebih sihat pun boleh.
My parents pun consume herbalife. Kalau mereka boleh.
Kenapa diri kita tak boleh. Think and think. :)

Teamix sejuk. (that's yaya)  

F1 shake. So yummy !

SO, HAVE YOU HAD YOUR SHAKE TODAY?
;)







Yayy me !


Assalamualaikum.
emm.. aaa. weeee. Alhamdulillah. Syukur.
Final exam over bebeh! ooo. Dah lama pun. Selasa minggu lepas.
Walaupun tak boleh jawab. hmm. Yang ni part paling sedih. Lesson for me.
Kalau tak dapat result elok aku redha. Tapi aku akan sentiasa berdoa.
Orang cakap. Usaha sudah. Sekarang berdoa dan tawakal je.
In shaa Allah ada rezeki ada la kan.
:)