17.1.2014

Alhamdulillah.. Final exam is over bebehhh. I loike. Hehe. Lega sebenarnya semua paper dah habis. Cuma takut dengan paper statistic. Mengharap lulus ja. Tak mintak dapat A ke B ke whatever. Seriously, aku rasa macam sem3 ni belajar statistic ja. Pastu study week study statistic ja. Boleh kira la berapa hari ja aku study Engineering computation. Tak banyak macam statistic. Tapi bila dah habis masa jawab stat. Ya Allah. T.T menangis dalam hati. Macam semua yg kita study kita tak sempat nak jawab. Seriously. Aku rasa camtu. Tapi aku buat2 rilek ja. Sem ni la aku mengharap sangat ada keajaiban utk naikkan pointer. Apa pun. Aku rasa aku dah usaha. Sekarang ni hanya berdoa dan tawakal. Semoga Allah permudahkan segala. Amin..

1.1.2014


Rasa nak menangis tengok ramai dah berhijrah. Kalau aku pun nak jugak. Tutup semua. Yg tertutup itu lebih indah. Ya Allah T.T mungkin aku kena cari kekuatan utk berubah. Dalam hati ni tak tipu. Sentiasa cakap nak berubah. Tapi tak buat.. 

Macam2 aku fikir kalau aku berubah macam mana. Banyak sangat aku fikir. Kalau ikutkan orang lain. Tak endah fikiran orang. Aku kena betulkan niat.  Semoga aku lebih tabah dan kuat. Sesungguhnya siapa yg takmau syurga Allah. Semua berebut nak masuk syurga. Tapi kita? Semoga kita diberikan kekuatan untuk berubah. Inshaa Allah.