Mencari kekuatan

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Dipanjangkan umur. Sekarang suka sangat lagu encik mimpi- rindukanlah. That day. Lebih kurang kena brainwash jugak. Tersentak. Aku harapan keluarga. Dulu aku nak banggakan mak abah. Tapi apa yg aku bagi. Bagi air mata mak abah mengalir sebab tak happy. Jadinya, aku tahu aku asal dari mana. Aku cuma anak kampung yang bukannya gifted. Yang bukannya cakap then boleh dapat. Aku kena berusaha sendiri. Aku biasa susah. Alhamdulillah. Syukur sangat. Aku tak boleh sia2kan peluang ni. Ya Allah. Give me the strength. Aku buat semua sebab Allah, mak abah. I will try my best. 

Terasa blog ni diari aku. Suka suka. Takda sapa baca. Boleh lah aku merepek.