Kesayangan


Assalamualaikum.
Happy monthsary 5 years 7 months. Tak tahu nak cakap macam mana. Tapi dengan dia aku tak berlakon. Dengan dia aku tak control ayu. Dengan dia aku boleh cerita masalah aku. Dia pendengar setia. Cari lah bila2 masa. Dia akan ada. Aku boleh kata kan dia ni multitasking. Itu kelebihan dia. Tapi bukan aku. Aku bukan multitasking. Bila aku buat kerja. Aku akan concentrate yg tu sampai habis. And dia dah faham. Bila tetiba aku hilang tak balas mesej ke or tak jawab call. Mesti aku tengah buat something. Itu kelemahan aku. -_- tapi Allah cipta manusia ada kelemahan ada kekuatan. So, ni semua pelengkap. Mungkin aku kurang yg ni. Dia lebih yg itu. Jangan mengeluh. Malah, terima dengan redha. Terima kasih untuk segalanya, Anas. 

    

     
    


    


    

    

    


    

Thank you for everything. Be a good husband. ❤️❤️❤️❤️



He deserve.


Assalamualaikum. Sooooooo, 21 September 2013. Konvokesyen angah. Tahniah bro. Bangga dengan apa yg dia dapat sekarang. Mungkin bukan best student. Tapi bagi aku dia yg terbaik. Sebab boleh dapat pointer yg cenggitu. Aku ni tak lepas 3 pun. Seriously susah.. Siapa yg masuk unibersiti tahu la cemana susahnya nak dapat result yg terbaik. Tapi tu bagi aku la. Taktau la bagi orang lain. Suffer sangat belajar kos yg totally lain dari darjah satu sampai matrik yg aku belajar. Semua tu macam tipu. Tapi redha je kan. Ada yg terbaik jadi semua ni. Bebel panjanh pulak. Ado la tangkap gambaq sikit2. 








Inshaa Allah. Bila masanya sudah tiba. Aku pun akan grad jugak. Tak kisahlah result macam mana pun. Good luck semua. ^_^












Alhamdulillah

Assalamualaikum.. Dah sebulan jejak balik ke USM. Cepatnya masa berlalu. Assignment bertimbun timbun. Satu test, 2 quiz dah selesai. Lepas balik cuti raya haji akan ada banyak test. Huahuaaaa. Tapi syukur sem ni. Aku chillax sikit. Haru selasa rabu dan khamis je ada kelas. Petang khamis. Balik rumah. Sebab apa? Ni lah penjimatan terhebat. Kalau aku kat sana. 5 hari keluarkan duit.. Lebih kurang 50 hengget wehh. So, baik aku balik rumah. Makan pun boleh berulang2.. Seronok kan. Alhamdulillah.. Cuma aku nak diri aku ni kuat nak hadapi semua dugaan yg akan datang.. Hanya Allah sebaik-baik perancang. 





Ni semua girlpren aku. Satu kos. Perangai lebih kurang sama. Study kurang. Makan je lebih. Huahuaaa
Depa tak baca kot blog aku ni.bsayang semuanyaa. ❤️❤️❤️❤️❤️