Friends ❤

Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Walaupun terkilan mempunyai kawan yg ramai. Tapi tidak diendahkan. Yg dulunya terlalu baik dengan aku. Yg dulunya selalu berkongsi masalah dgn aku. Tapi sekarang rasa macam org asing. Sampai aku sendiri terfikir. Depa ni ingat kat aku ke tak. Hmmm. Tapi jgn salahkan orang. Tengok balik diri kita. Maybe aku kuat touching ke apa. Tapi bab2 kawan aku touching la sikit kan. Its okay. Manusia berubah. People easily come and easily go. Appreciate our friend. Syukur dapat kawan yg susah senang dgn aku. Walaupun depa tak selalu msg, call. Tapi bila cuti mesti akan jumpa jugak.. Rhanks awak awak sudi setia menjadi kawan saya. Harap persahabatan kita kekal selama-lamanya ❤









Thank you my girlfriendss ❤❤❤❤❤




Raya Aidilfitri 2013

Assalamualaikum.. Selamat hari raya Aidilfitri Maaf zahir dan batin. Raya2 camni. Makan je kerja aku. Hahaa. Biasa lahh. Shake ke mana. Teamix ke mana. Lantak lahh. Nanti balik usm dah tak boleh nak makan sesedap macam kat rumah. Asyik2 makanan yg sama. So, ada la sikit2 gambar raya. Tak beraya ke mana pun. Sebab tokwan sakit. So, termenung aje kat rumah.





SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. ❤❤❤




Bahagia ❤

Assalamualaikum. Rasa happy sangat dapat keluar jalan2. Shopping. Taklah banyak duit nak shopping. Tapi. Boleh laaaa. Sebenarnya down dengan result. Utk release kan semua tu jugak. So.. Aku keluar dgn dia. Iftar kat rumah my sis in law. Ehhh. Hahaa. Inshaa Allah. One day.. Doakan yeee. ^_^


So, this is my fiance. Future husband inshaa Allah. May Allah bless. Keluar jalan2 dengan jerawat penuh kat muka. Ahh. Malu ja jumpa kakak ipar. Kahkah. 


Terasa ayu, sopan, girly bila pakai camni. Aku suka sangat. Walaupun org tengok aku lain macam. Aku taktau la nak cakap camna. Tapi org2 sini mmg suka tengok org lain macam. Dress selesa gila. Tutup aurat from poplook. Berbaloi kalau beli. Trust me. :D So, the end. 
Sekian..


Ceritanya..

Assalamualaikum. Sempena bulan ramadhan yg mulia ni. Bulan penuh keberkatan. Usm pun tak lepas peluang nak keluarkan result yg bagi aku entah apa2 ja. Walau apa pun yg dapat. Alhamdulillah. Teruk ke tak. Semestinya teruk lah. Tapi semua yg berlaku ada hikmahnya. Pointer2 aku dapat ni macam kat maktab dulu laa. Tak pernah cemerlang. Apa yg aku harap.  Aku nak cepat2 graduate. Walaupun pointer aku macam apa lagi. Ya Allah.. Percepatkanlah 2 tahun ini. Rasa sengsara bila belajar benda yg bagi aku tak menarik. I think math is fun. Tapi indah khabar dari rupa. Aku suka belajar dan praktikkan apa yg kita belajar. Aku minat engineering. Sebab apa? Sebab boleh belajar sambil buat practical. Aku suka main alat2. Aku tak suka. Belajar teori yg sebenarnya teori tu macam tak membantu aku. Seriously, aku suka belajar cara bebudak engineering. Boleh pegang macam2 alat. Math not interesting. Ahhhh. Sabar lahh diri. Lagi 2 tahun ja. Sabar k sabar. Allah tahu kemampuan hambanya. 

Sekian.