bersyukur :)

Assalamualaikum.
Salam Maulidur Rasul :)
muhasabah diri nak jadi yg lebih baik.
tak salah nak berubah ye dokk?

before balik matrik.nak post something laa..
kesian ye kamu.kite tinggal kamu lama sangat..
mid sem exam dah habis..
and apa yg aku boleh cakap.
Alhamdulillah.. Allah bagi kekuatan kat aku.
dah nama pun exam.susahnye xpayah nak cakap lerr..
 bila dah exam.result pulak.

now, kena kuatkan mental, fizikal (bagi kurus)haha..
nak ngadap result.okay.sungguh perit.
susah nak dapat result macam last sem.
dan susah jugak nak maintain.
for those yg tahu result mid sem aku nanti.
jgn terkejut laa kalo teruk.
sebab aku xstudy pongg..and don't judge anything.
mcm aku lupa daratan la.so whatever.

and seriouslyy, xsabar nak habiskan matrik ni.
april,, wait for me yaa ^.^

gambar hiasan. :)



3 comments: