saya suka manusia macam ni :)

Assalamulaikum..
mesti ramai tengah happy kan dapat matrik..
bagi sesiapa yg xcheck lagi..check SINI :)
tahniah kepada sesiapa yg dapat..
yg tak dapat jangan risau tau..
U ada lagi kan..
mesti ada hikmah semua ni.
tapi bagi sesiapa yg dapat..jangan nak publish kat wall..
contohnya macam gambar kat bawah ni..
v
v
v

seeloknya..xpayah la nak publish semua-semua tu..
aku pun dapat jugak.tapi xdak la nak publish detail2 tu kat semua org..
bersyukur la kan kita dapat..
kalau org yg xdapat.apa perasaan depa tuu?
mesti ada yg cakap...perlu ke nak tulis semua2 tu..
xke macam nak menunjuk2?
jaga lah perasaan kawan2 kita boleh kan.
sorry kalau ada buat sapa2 terasa..
tapi aku pun manusia jugak.xlari daripada buat kesilapan kan.
yeahh..dalam masa yg sama aku pun tegur diri sendiri..
kalau rasa xpuas hati..tekan je pangkah kat atas tuu..

CHILL  :)




15 comments: