17.1.2014

Alhamdulillah.. Final exam is over bebehhh. I loike. Hehe. Lega sebenarnya semua paper dah habis. Cuma takut dengan paper statistic. Mengharap lulus ja. Tak mintak dapat A ke B ke whatever. Seriously, aku rasa macam sem3 ni belajar statistic ja. Pastu study week study statistic ja. Boleh kira la berapa hari ja aku study Engineering computation. Tak banyak macam statistic. Tapi bila dah habis masa jawab stat. Ya Allah. T.T menangis dalam hati. Macam semua yg kita study kita tak sempat nak jawab. Seriously. Aku rasa camtu. Tapi aku buat2 rilek ja. Sem ni la aku mengharap sangat ada keajaiban utk naikkan pointer. Apa pun. Aku rasa aku dah usaha. Sekarang ni hanya berdoa dan tawakal. Semoga Allah permudahkan segala. Amin..

No comments:

Post a Comment