Kesayangan


Assalamualaikum.
Happy monthsary 5 years 7 months. Tak tahu nak cakap macam mana. Tapi dengan dia aku tak berlakon. Dengan dia aku tak control ayu. Dengan dia aku boleh cerita masalah aku. Dia pendengar setia. Cari lah bila2 masa. Dia akan ada. Aku boleh kata kan dia ni multitasking. Itu kelebihan dia. Tapi bukan aku. Aku bukan multitasking. Bila aku buat kerja. Aku akan concentrate yg tu sampai habis. And dia dah faham. Bila tetiba aku hilang tak balas mesej ke or tak jawab call. Mesti aku tengah buat something. Itu kelemahan aku. -_- tapi Allah cipta manusia ada kelemahan ada kekuatan. So, ni semua pelengkap. Mungkin aku kurang yg ni. Dia lebih yg itu. Jangan mengeluh. Malah, terima dengan redha. Terima kasih untuk segalanya, Anas. 

    

     
    


    


    

    

    


    

Thank you for everything. Be a good husband. ❤️❤️❤️❤️



No comments:

Post a Comment