He deserve.


Assalamualaikum. Sooooooo, 21 September 2013. Konvokesyen angah. Tahniah bro. Bangga dengan apa yg dia dapat sekarang. Mungkin bukan best student. Tapi bagi aku dia yg terbaik. Sebab boleh dapat pointer yg cenggitu. Aku ni tak lepas 3 pun. Seriously susah.. Siapa yg masuk unibersiti tahu la cemana susahnya nak dapat result yg terbaik. Tapi tu bagi aku la. Taktau la bagi orang lain. Suffer sangat belajar kos yg totally lain dari darjah satu sampai matrik yg aku belajar. Semua tu macam tipu. Tapi redha je kan. Ada yg terbaik jadi semua ni. Bebel panjanh pulak. Ado la tangkap gambaq sikit2. 








Inshaa Allah. Bila masanya sudah tiba. Aku pun akan grad jugak. Tak kisahlah result macam mana pun. Good luck semua. ^_^












No comments:

Post a Comment