4 February


Assalamualaikum.
Dah tak lama result nak keluar. :O :O :O
Emm. Aku berserah ja sekarang ni. Serious aku study tak serious.
Faham kan? hehe Entah apa aku buat sem lepas. Main main.
Apa nak jadi pikah oii. Hmm. Okay. Harini ada org post kat group 
timetable sem depan. Takmau masuk lagi boleh tak? I'm not ready :(
Puihh. Aku tak pernahnya ready. Boo me !
My timetable.
v
v
v
v




Nampak tak kesemangatan aku? Mungkin mula2 je kot.
Ni la syafiqah wahai dunia. Tapi, harap sangat semangat ni sampai bila2.
Memang tak ready. Tapi sampai bila nak layan perasaan tu. 
Sangat tak bagus untuk kesihatan. #ehh. 
Kena kahwin ke apa aku ni. Baru nak rasa ada tanggungjawab. haha lol
.
My aim untuk sem2 dan tahun 2013 :
-Boleh dapat pointer yang woww :O
-Lose weight. Maybe 10kg :)
-Achieve Supervisor #Herbalife
-Tolong ramai orang to improve their healthy

So, what are you waiting for?
Stay healthy with HERBALIFE.



2 comments: